Notes de Premsa
Comunicat de l'Ajuntament sobre els fets de la plaça del Doctor Ferran
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 JUNY 2020

L'Ajuntament de Premià de Mar condemna els greus fets ocorreguts la passada matinada a la plaça del Doctor Ferran durant els quals alguns ciutadans van actuar violentament contra persones que ocupaven un pis.
L'Ajuntament rebutja qualsevol acció d'aquest tipus d'aquestes característiques i recorda que només les forces i cossos de seguretat públics tenen potestat per actuar per fer prevaldre la justícia.

Premià de Mar és i vol seguir sent un municipi d'acollida, segur i pacífic. És per aquest motiu que el Consistori vol fer arribar a la ciutadania un missatge de calma i tranquil·litat, i de confiança en la feina de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.

Paral·lelament, des de l'Ajuntament s'està treballant en noves mesures encaminades a reforçar la seguretat a la vila, com ara la instal·lació de càmeres de seguretat en alguns punts, la posada en funcionament d'una aplicació per a telèfons intel·ligents perquè la ciutadania pugui alertar a la policia de qualsevol situació sospitosa, i l'ampliació de la plantilla de la Policia local que permetrà la presència de més agents al carrer, alguns dels quals aniran de paisà. També es farà treball conjunt amb la policia local de Premià de Dalt al barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió i personal municipal farà tasques informatives al carrer per promoure el civisme. D'altra banda, es demanarà per escrit al Ministerio del Interior, al Departament d'Interior i a la Fiscalia de l'Estat un pla de xoc en l'àmbit policial i legislatiu per frenar la sensació d'inseguretat als carrers.

Més enllà d'aquestes accions, es crearà una taula de treball específica sobre qüestions de seguretat amb la participació de tots els grups municipals amb l'objectiu de recollir les seves propostes.

^