Avui dilluns comenša la temporada de platges
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 JUNY 2020

Avui dilluns s'enceta la temporada de platges a PremiÓ de Mar, que estarÓ vigent fins al 15 de setembre. L'empresa Marsave Ús novament l'encarregada del servei de vigilÓncia i socorrisme. Els socorristes estaran a la platja de 10 a 19 h, de dilluns a diumenge. En total hi ha 3 cadires de vigilÓncia.

El m˛dul de primers auxilis es troba ubicat a la platja de Llevant, on tambÚ hi ha els serveis per a persones amb mobilitat redu´da: una cabina de WC adaptada, una cadira amfÝbia, que es cedeix a les persones amb mobilitat redu´da perquŔ puguin banyar-se amb un acompanyant, i una zona d'estacionament de vehicles. Els usuaris poden trobar dues zones d'ombra per a persones amb mobilitat redu´da, una a la platja de Llevant, a prop del m˛dul de salvament, i una altra de menors dimensions a la platja del Bellamar, una novetat de la campanya de l'any passat que es mantÚ enguany, com el canal nÓutic de la platja de Llevant. TambÚ es mantenen les set lÝnies de vida al llarg del litoral i el servei de megafonia de la platja de Llevant.

Com Ús habitual, la pÓgina web de l'Ajuntament oferirÓ informacions sobre l'estat de les platges, com ara el color de la bandera, l'estat de la mar, l'Ýndex de radiaciˇ solar o la possible presŔncia de meduses, entre d'altres.

La temporada alta de neteja de la platja va comenšar l'1 de juny

Pel que fa a la neteja de la platja, el servei especial de la temporada alta es va iniciar l'1 de juny passat. El servei implica la neteja diÓria de la sorra i del passeig, el buidatge de les papereres i la neteja dels torrents, dutxes i accessos. La temporada alta de neteja es mantindrÓ activa fins al 30 de setembre i en aquest perÝode hi treballaran diÓriament tres peons, de 6 a 13 h, i un peˇ-conductor, de 3.30 a 10.30 h, que netejarÓ les platges de Llevant i del Bellamar amb un tractor amb mÓquina garbelladora. Aix˛ a banda, hi ha quatre punts de reciclatge al llarg del litoral premianenc.

Pel que fa a les guinguetes, es mantenen les tres que hi havia l'any passat, dues a la platja de Llevant i una altra a la del Bellamar. Totes les guinguetes oferieixen servei de consigna gratu´t i disposen de serveis higiŔnics. En aquest sentit, una de les cabines sanitÓries estÓ adaptada per a persones amb mobilitat redu´da. Les guinguetes instalĚlades a la platja de Llevant tenen servei de lloguer de gandules i para-sols amb un cost mÓxim de 5 € al dia. TambÚ disposen d'una zona esportiva adjacent per practicar esports de forma gratu´ta, a disposiciˇ de tots els usuaris de la platja.

Recordeu que a les platges tambÚ s'han de seguir les normes de seguretat sanitÓria.

Recomanacions platges

^