Notes de Premsa
Els grups municipals del PDeCAT-Junts per PremiÓ de Mar i del PSC-UxP-CP arriben a un acord de govern pel que resta de mandat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 JUNY 2020

Els cap de llistes dels grups municipals del PDeCAT-Junts per PremiÓ de Mar i del PSC-UxP-CP, Miquel └ngel MÚndez i David GutiÚrrez respectivament, han signat aquest migdia un acord mitjanšant el qual els tres regidors socialistes, Maria Luz Cßnovas i Pilar Guarde˝o, a mÚs del mateix GutiÚrrez, passen a formar part del govern de la vila.

L'acord es basa a reforšar el govern i donar-li una major estabilitat davant la complicada situaciˇ social i econ˛mica que ha provocat la crisi de la COVID-19. L'acord tambÚ ha de facilitar l'aprovaciˇ del pressupost municipal que permeti escometre els desafiaments que la societat premianenca tÚ davant seu en el futur mÚs immediat i que, fins a la data, no s'havia pogut aprovar.

Cal destacar que, tot i que l'acord significa l'entrada de 3 nous regidors en l'equip de govern, el total del muntant econ˛mic dels sous que percebrÓ el govern es mantindrÓ intacte.

^