Es convoca el concurs ArTardor 2020 amb 2400 € en premis
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 AGOST 2020

Fins al 4 d'octubre hi ha temps per presentar els treballs originals que vulguin participar en l'ediciˇ 2020 del concurs ArTardor, les bases del qual ja estan publicades al web municipal.

Un any mÚs, el concurs ArTardor presenta quatre categories artÝstiques: pintura, escultura, fotografia i vÝdeo. Cada categoria compta amb un primer premi de 400 € i un segon de 200 €, sumant un total de 2400 € en premis.

L'objectiu del concurs Ús el de fomentar la creaciˇ artÝstica. Per aquest motiu, la participaciˇ a l'ArTardor en les quatre categories estÓ oberta a qualsevol persona major de 18 anys, sempre que no hagi obtingut dos premis consecutius en les dues edicions anteriors del concurs. Les persones que es troben en aquesta circumstÓncia poden, si ho desitgen, formar part del jurat.

Per participar en el concurs caldrÓ emplenar el formulari d'inscripciˇ que es troba publicat al web municipal.

El lliurament de premis es durÓ a terme coincidint amb els actes de l'ArTardor el 17 d'octubre a les 20 h. Aquell dia totes les obres presentades es podran veure exposades a les carpes que s'ubicaran al carrer de Sant Antoni. Passada l'activitat, les obres estaran exposades a la sala PremiArt (carrer Sant Antoni, 3) del 19 al 25 d'octubre. Les fotografies, a mÚs, s'exposaran tambÚ a la biblioteca municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras.

^