Notes de Premsa
La seguretat davant de la COVID-19 marcarÓ la commemoraciˇ de l'11 de Setembre a PremiÓ de Mar
S'han suspŔs actes tradicionals com la Marxa de Torxes per a la IndependŔncia o les sardanes, i l'acte institucional pateix canvis destacats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 SETEMBRE 2020

La necessitat de prendre mesures de prevenciˇ de contagis de la COVID-19 ha obligat enguany a l'Ajuntament a adoptar canvis en el programa de la commemoraciˇ de la Diada Nacional de Catalunya a PremiÓ de Mar, que es veu alterat en el seu format habitual.

AixÝ, l'acte institucional de l'11 de Setembre es farÓ en un format mÚs redu´t i, per tal d'evitar en el possible aglomeracions de persones, i en la lÝnia d'esdeveniments anteriors com el Rebombori o els actes de la Festa Major, serÓ enregistrat prŔviament i emŔs a les 12 h del mateix dia 11 a travÚs dels comptes de YouTube, Facebook, Twitter i Instagram de l'Ajuntament, i per RÓdio PremiÓ de Mar. L'acte no inclourÓ ni el concert de canšons tradicionals catalanes per part de la Coral l'Amistat ni l'aperitiu que tradicionalment ofereix als assistents la llar d'avis de Can Manent. Pel mateix motiu, s'ha demanat als partits polÝtics i entitats participants que limitin la seva representaciˇ a una sola persona. Els parlaments hauran de ser necessÓriament breus.

D'altra banda, es demana a les entitats interessades a participar en l'ofrena floral que es posin en contacte amb l'Ajuntament a travÚs de l'adreša electr˛nica alcaldia@premiademar.cat abans del dimarts 8 de setembre indicant el nom i el telŔfon de contacte de la persona que assistirÓ a l'acte, i si faran o no parlament.

Les mateixes circumstÓncies derivades de la pandŔmia de la COVID-19, han obligat a l'Ajuntament a suspendre altres actes habituals de la commemoraciˇ de l'11 de setembre a PremiÓ de Mar com sˇn el taller d'estampaciˇ de senyeres del Museu de l'Estampaciˇ, la Marxa de Torxes per a la IndependŔncia i la ballada de sardanes de la vigÝlia de la Diada.      

^