Notes de Premsa
La seguretat davant de la COVID-19 marcarà la commemoració de l'11 de Setembre a Premià de Mar
S'han suspès actes tradicionals com la Marxa de Torxes per a la Independència o les sardanes, i l'acte institucional pateix canvis destacats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 SETEMBRE 2020

La necessitat de prendre mesures de prevenció de contagis de la COVID-19 ha obligat enguany a l'Ajuntament a adoptar canvis en el programa de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Mar, que es veu alterat en el seu format habitual.

Així, l'acte institucional de l'11 de Setembre es farà en un format més reduït i, per tal d'evitar en el possible aglomeracions de persones, i en la línia d'esdeveniments anteriors com el Rebombori o els actes de la Festa Major, serà enregistrat prèviament i emès a les 12 h del mateix dia 11 a través dels comptes de YouTube, Facebook, Twitter i Instagram de l'Ajuntament, i per Ràdio Premià de Mar. L'acte no inclourà ni el concert de cançons tradicionals catalanes per part de la Coral l'Amistat ni l'aperitiu que tradicionalment ofereix als assistents la llar d'avis de Can Manent. Pel mateix motiu, s'ha demanat als partits polítics i entitats participants que limitin la seva representació a una sola persona. Els parlaments hauran de ser necessàriament breus.

D'altra banda, es demana a les entitats interessades a participar en l'ofrena floral que es posin en contacte amb l'Ajuntament a través de l'adreça electrònica alcaldia@premiademar.cat abans del dimarts 8 de setembre indicant el nom i el telèfon de contacte de la persona que assistirà a l'acte, i si faran o no parlament.

Les mateixes circumstàncies derivades de la pandèmia de la COVID-19, han obligat a l'Ajuntament a suspendre altres actes habituals de la commemoració de l'11 de setembre a Premià de Mar com són el taller d'estampació de senyeres del Museu de l'Estampació, la Marxa de Torxes per a la Independència i la ballada de sardanes de la vigília de la Diada.      

^