4102 alumnes han començat el curs escolar a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 SETEMBRE 2020

4102 alumnes d'educació infantil, primària i secundària han començat avui el curs escolar a les escoles públiques i concertades de la vila. A banda d'aquests centres, l'escola bressol municipal Els Gafarrons enceta el curs  amb 74 alumnes matriculats, l'Escola Municipal de Música amb 350, i el Centre de Formació d'Adults amb 345.

El nou curs ha començat aplicant les mesures de seguretat sanitària a tots els centres, segons el protocol del departament d'Educació de la Generalitat. A banda, s'han pres mesures específiques com talls de carrer per evitar aglomeracions de persones a l'entrada i la sortida dels alumnes o l'incrementat de la neteja i desinfecció diària dels centres. Des de l'ajuntament també se subministra a les escoles pantalles/viseres i productes de desinfecció pel mobiliari. A banda, en algunes escoles s'han senyalitzat separacions al pati i marques de distància a les entrades. De forma més concreta, a l'escola bressol municipal Els Gafarrons s'ha habilitat una entrada nova per adequar-se a la normativa COVID, a l'Escola Municipal de Música s'ha canviat el sentit d'obertura d'una porta per comptar amb un nou punt de sortida i s'ha substituït l'antiga vidriera fixa per una nova finestra perquè es pugui ventilar el menjador de l'escola El Dofí, adequant-lo també a la normativa COVID.

A banda d'aquestes actuacions, en els darrers mesos s'han fet diversos treballs de manteniment a les escoles com l'ompliment dels sorrals, una acció que es fa anualment, arranjament d'humitats en un mòdul de l'escola Mar Nova, i la reparació dels ascensors a les escoles Montserrat i La Lió. Pròximament s'instal·larà una nova pica de rentamans a l'escola Sant Cristòfol i s'ubicarà un cobert al pati de l'Escola Municipal de Música per aparcar cotxets de nadons.

Inici de curs 2020-2021 La Lió

^