4102 alumnes han comenšat el curs escolar a PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 SETEMBRE 2020

4102 alumnes d'educaciˇ infantil, primÓria i secundÓria han comenšat avui el curs escolar a les escoles p˙bliques i concertades de la vila. A banda d'aquests centres, l'escola bressol municipal Els Gafarrons enceta el curs  amb 74 alumnes matriculats, l'Escola Municipal de M˙sica amb 350, i el Centre de Formaciˇ d'Adults amb 345.

El nou curs ha comenšat aplicant les mesures de seguretat sanitÓria a tots els centres, segons el protocol del departament d'Educaciˇ de la Generalitat. A banda, s'han pres mesures especÝfiques com talls de carrer per evitar aglomeracions de persones a l'entrada i la sortida dels alumnes o l'incrementat de la neteja i desinfecciˇ diÓria dels centres. Des de l'ajuntament tambÚ se subministra a les escoles pantalles/viseres i productes de desinfecciˇ pel mobiliari. A banda, en algunes escoles s'han senyalitzat separacions al pati i marques de distÓncia a les entrades. De forma mÚs concreta, a l'escola bressol municipal Els Gafarrons s'ha habilitat una entrada nova per adequar-se a la normativa COVID, a l'Escola Municipal de M˙sica s'ha canviat el sentit d'obertura d'una porta per comptar amb un nou punt de sortida i s'ha substitu´t l'antiga vidriera fixa per una nova finestra perquŔ es pugui ventilar el menjador de l'escola El DofÝ, adequant-lo tambÚ a la normativa COVID.

A banda d'aquestes actuacions, en els darrers mesos s'han fet diversos treballs de manteniment a les escoles com l'ompliment dels sorrals, una acciˇ que es fa anualment, arranjament d'humitats en un m˛dul de l'escola Mar Nova, i la reparaciˇ dels ascensors a les escoles Montserrat i La Liˇ. Pr˛ximament s'instalĚlarÓ una nova pica de rentamans a l'escola Sant Crist˛fol i s'ubicarÓ un cobert al pati de l'Escola Municipal de M˙sica per aparcar cotxets de nadons.

Inici de curs 2020-2021 La Liˇ

^