Classes de l'Escola Municipal de M˙sica a l'edifici de Can Roura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
21 SETEMBRE 2020

Part de les classes que habitualment s'imparteixen a l'Escola Municipal de M˙sica, a l'edifici de can Maristany, s'han traslladat a l'edifici de can Roura, al carrer de Sant Antoni.

Es tracta de classes de piano i de llenguatge musical que cursen 120 alumnes del centre. Per poder fer aquestes classes s'han traslladat a can Roura dos pianos verticals, altres teclats, instruments de percussiˇ, material didÓctic i cadires.

L'objectiu d'aquest trasllat Ús el d'esponjar l'edifici de can Maristany de manera que s'ha guanyat en distÓncia de seguretat sanitÓria tant pels alumnes com pels professors, ara que les dependŔncies municipals que hi havia a can Roura s'han desplašat al nou edifici de ca l'Escoda.

Aquest moviment forma part del paquet de mesures implementades a l'Escola Municipal de M˙sica per prevenir possibles contagis de la COVID-19. AixÝ s'ha habilitat una segona sortida de la finca i s'han establert passadissos diferents d'entrada i sortida a l'edifici, on s'ha incrementat la neteja general. Els instruments es desinfecten desprÚs de cada ˙s i les aules es desinfecten i ventilen desprÚs de cada classe. TambÚ hi ha term˛metres per prendre la temperatura, gel hidroalcoh˛lic per netejar-se les mans i Ús obligatori l'˙s de mascaretes i mantenir la distÓncia de seguretat.

^