Classes de l'Escola Municipal de Música a l'edifici de Can Roura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
21 SETEMBRE 2020

Part de les classes que habitualment s'imparteixen a l'Escola Municipal de Música, a l'edifici de can Maristany, s'han traslladat a l'edifici de can Roura, al carrer de Sant Antoni.

Es tracta de classes de piano i de llenguatge musical que cursen 120 alumnes del centre. Per poder fer aquestes classes s'han traslladat a can Roura dos pianos verticals, altres teclats, instruments de percussió, material didàctic i cadires.

L'objectiu d'aquest trasllat és el d'esponjar l'edifici de can Maristany de manera que s'ha guanyat en distància de seguretat sanitària tant pels alumnes com pels professors, ara que les dependències municipals que hi havia a can Roura s'han desplaçat al nou edifici de ca l'Escoda.

Aquest moviment forma part del paquet de mesures implementades a l'Escola Municipal de Música per prevenir possibles contagis de la COVID-19. Així s'ha habilitat una segona sortida de la finca i s'han establert passadissos diferents d'entrada i sortida a l'edifici, on s'ha incrementat la neteja general. Els instruments es desinfecten després de cada ús i les aules es desinfecten i ventilen després de cada classe. També hi ha termòmetres per prendre la temperatura, gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans i és obligatori l'ús de mascaretes i mantenir la distància de seguretat.

^