RÓdio PremiÓ de Mar afronta la nova temporada entre el servei p˙blic i les mesures de seguretat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 SETEMBRE 2020

L'emissora municipal RÓdio PremiÓ de Mar va encetar el 14 de setembre la nova temporada amb el clar objectiu de compaginar el seu tarannÓ de servei p˙blic amb les necessÓries mesures de seguretat sanitÓria a quŔ obliga la pandŔmia de la COVID-19. AixÝ, un cop deixada enrere l'etapa del confinament i el teletreball, en la qual la majoria de continguts es van haver d'oferir des de fora dels estudis del carrer Eixampla, l'emissora ha recuperat la presŔncia de la seva plantilla. Tot i aix˛, la majoria d'intervencions de convidats i colĚlaboradors continuaran fent-se a distÓncia.

En la nova temporada, l'emissora mantÚ l'estructura central de la seva graella, amb els magazins “Tot d'una” i “La tarda del Maresme. Ona Maresme”, i les edicions del “PremiÓ notÝcies”, a les 13 i a les 19 h, i del programa d'esports “Planetari” a les 13.30 i a les 19.30 h. TambÚ es mantenen diversos programes realitzats per voluntaris.            

Increment de visites al web

D'altra banda, l'emissora ha constatat un important increment en el nombre de visites al seu web en els darrers quatre anys. AixÝ en el perÝode comprÚs entre els mesos de gener i agost, el web ha superat el doble de visitants passant dels 156.000 l'any 2016 als 333.000 del mateix perÝode d'enguany, coincidint amb el perÝode de confinament per la crisi de la COVID-19.

^