El Mercat Municipal de Sant Joan enceta la venda per internet
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 OCTUBRE 2020

Ja és possible comprar producte fresc per internet al mercat Municipal de Sant Joan. El mercat ha endegat un projecte que permet als clients adquirir els productes de les diferents parades a través del web compra.mercatdepremia.cat.

El web permet seleccionar els productes i fer la comanda. Cada parada disposa del seu propi espai on s'ofereixen els productes i el seu preu, de manera que el client només ha d'escollir el producte que vol i amb quina quantitat. La clientela pot comprar tants productes i de tantes parades com vulgui. Tot plegat li arribarà en un sol enviament i es pagarà amb un sol pagament. L'enviament de la primera comanda és gratuït.

Quan es tramiti la comanda, la persona que vulgui fer la compra s'haurà de donar d'alta del servei. Per fer-ho, caldrà introduir al formulari el nom i cognoms, el telèfon de contacte, l'adreça, el correu electrònic i la targeta de crèdit amb la qual efectuarà el pagament.

Les comunicacions entre els clients i el mercat i els paradistes es fa mitjançant l'aplicació WhatsApp a través del telèfon 663 65 41 66 o bé de l'adreça electrònica info@mercatdepremia.cat.

Pel que fa al repartiment dels productes, es farà els dimarts i els divendres de 18 a 20 h. L'àrea de repartiment el componen els municipis de Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Teià, Masnou, Alella, Cabrils i Cabrera de Mar.

La plataforma web i la seva gestió va a càrrec d'una empresa especialitzada que porta la venda en línia de fins a 35 mercats del territori.

^