Finalitzades les obres del m˛dul de l'escola La Liˇ
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 OCTUBRE 2020

Ja han finalitzat els treballs de construcciˇ del nou m˛dul de l'escola La Liˇ que substitueix el prefabricat que va retirar la Generalitat el passat desembre.

La construcciˇ consta de dues aules i s'ha realitzat seguint criteris de sostenibilitat, d'eficiŔncia energŔtica i d'a´llament ac˙stic. El projecte va sorgir d'un procÚs participatiu amb la comunitat educativa, incloent-hi l'alumnat del centre. Per la seva forma, les dues aules noves amb l'encaix de la xemeneia de l'antiga fÓbrica simbolitzen una guitarra.

El m˛dul s'ha constru´t mitjanšant una transferŔncia puntual de competŔncies entre la Generalitat i l'Ajuntament. AixÝ, l'Ajuntament s'ha fet cÓrrec del pagament dels treballs de construcciˇ mentre que la Generalitat tÚ el compromÝs de retornar aquest import en inversions a altres centres de la vila, en un perÝode de 3 anys.

La previsiˇ inicial era que la construcciˇ finalitzÚs el passat mes de maig. La pandŔmia de la COVID-19 ha provocat que els treballs s'endarrereixin fins a aquesta tardor.

Durant els pr˛xims dies, l'Ajuntament aprofitarÓ l'acabament les obres del nou m˛dul per recuperar un espai inhabilitat des de fa anys al pati de l'escola corresponent a la zona de claraboies i sortides d'aire dels antics vestidors. Aquesta zona es rehabilitarÓ per convertir-la en una zona de pÝcnic i suposarÓ, a mÚs, una reordenaciˇ del tancat del pati d'educaciˇ infantil.

^