Subvencions per a activitats de restauraciˇ, i centres d'estŔtica afectats econ˛micament per la COVID-19
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 OCTUBRE 2020

El Govern de la Generalitat ha anunciat un paquet de subvencions per a gestors de locals de restauraciˇ i centres de bellesa, a excepciˇ de les perruqueries, afectats econ˛micament per les mesures contra la pandŔmia.

Poden demanar aquestes subvencions els professionals aut˛noms i PIMES que prestin servei de restauraciˇ i hagin hagut de tancar arran de les directrius de la Generalitat contra la COVID-19 del passat 15 d'octubre.

Pel que fa als requisits, l'empresa haurÓ d'acreditar, mitjanšant declaraciˇ responsable, que en funciˇ de la resoluciˇ de la Generalitat del 15 d'octubre van haver de suspendre les seves activitats.

La quantia de la subvenciˇ cobreix fins al 100 % de les despeses subvencionables, amb una quantia mÓxima de 1.500 euros.

Les subvencions ja es poden demanar. El termini per fer-ho sˇn 15 dies hÓbils a comptar des d'avui, Ús a dir, fins al 18 de novembre incl˛s, o fins a exhaurir el pressupost de 40 milions d'euros destinats per a aquesta finalitat.

Per mÚs informaciˇ es pot trucar als telŔfons 93 484 99 09 o 93 484 99 99, o bÚ enviar un correu a l'adreša electr˛nica comerc@gencat.cat

^