Subvencions per a activitats de restauració, i centres d'estètica afectats econòmicament per la COVID-19
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 OCTUBRE 2020

El Govern de la Generalitat ha anunciat un paquet de subvencions per a gestors de locals de restauració i centres de bellesa, a excepció de les perruqueries, afectats econòmicament per les mesures contra la pandèmia.

Poden demanar aquestes subvencions els professionals autònoms i PIMES que prestin servei de restauració i hagin hagut de tancar arran de les directrius de la Generalitat contra la COVID-19 del passat 15 d'octubre.

Pel que fa als requisits, l'empresa haurà d'acreditar, mitjançant declaració responsable, que en funció de la resolució de la Generalitat del 15 d'octubre van haver de suspendre les seves activitats.

La quantia de la subvenció cobreix fins al 100 % de les despeses subvencionables, amb una quantia màxima de 1.500 euros.

Les subvencions ja es poden demanar. El termini per fer-ho són 15 dies hàbils a comptar des d'avui, és a dir, fins al 18 de novembre inclòs, o fins a exhaurir el pressupost de 40 milions d'euros destinats per a aquesta finalitat.

Per més informació es pot trucar als telèfons 93 484 99 09 o 93 484 99 99, o bé enviar un correu a l'adreça electrònica comerc@gencat.cat

^