L'Ajuntament a la jornada La participaciˇ dels municipis en la lluita contra la segregaciˇ escolar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 OCTUBRE 2020

L'Ajuntament ha participat aquest matÝ a la jornada La participaciˇ dels municipis en la lluita contra la segregaciˇ escolar organitzada pel Departament d'Educaciˇ i el SÝndic de Greuges amb la colĚlaboraciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona, l'Associaciˇ Catalana de Municipis i la Federaciˇ de Municipis de Catalunya.

La sessiˇ ha tingut per objectiu fer possible la participaciˇ de les administracions locals en el seguiment del Pacte contra la segregaciˇ escolar, i compartir i reflexionar conjuntament al voltant de les actuacions desenvolupades fins al moment i les implicacions per als ajuntaments.

En aquesta jornada, que s'ha fet telemÓticament, l'Ajuntament ha format part del grup de treball relacionat amb els pactes locals, explicant iniciatives com la Taula per a la Diversitat i la Inclusiˇ o les conclusions de l'Estiu Educador 2020.

PremiÓ de Mar Ús un dels mÚs de 100 ajuntaments catalans de mÚs de 10.000 habitants que estan adherits al Pacte contra la Segregaciˇ Escolar, signat el 2019.

Cal recordar que durant aquest darrer any i mig, i en consonÓncia amb el compromÝs adquirit amb aquest Pacte, l'Ajuntament ha desplegat el projecte "Mar de..." per portar l'Escola Municipal de M˙sica a totes les escoles p˙bliques, ha impulsat diferents activitats extraescolars en horari de menjador, estÓ enllestint un nou servei municipal de PsicoPedagogia, ha facilitat connectivitat a Internet a tots els alumnes durant el confinament i estÓ planificant, per a aquest curs 20-21, l'activaciˇ de l'Oficina Municipal d'Escolaritzaciˇ (OME).

^