Els dimecres fem comerç, programes dedicats a l'activitat comercial a Ràdio Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 OCTUBRE 2020

Sota el títol genèric de Els dimecres fem comerç, s'han començat a emetre a l'emissora municipal Ràdio Premià de Mar un seguit d'espais especialment adreçats al teixit comercial de la vila.

Aquests programes són una iniciativa de l'Ajuntament que té per objectiu donar visibilitat al comerç local, especialment en el marc difícil de la pandèmia de la COVID-19. Així, en els espais s'ofereixen eines a comerciants, empreses i autònoms per millorar la competitivitat i perquè puguin oferir un valor afegit a la seva clientela Per fer-ho, a Els dimecres fem comerç diversos experts tracten temes com les darreres tendències en el mercat, els reptes que implica la crisi de la COVID-19 o l'ús de les xarxes socials com a eines de negoci, entre d'altres.

En els espais, que s'emeten cada dimecres a 2/4 de 12 del migdia dins del magazín Tot d'una de la ràdio municipal, hi han intervingut fins ara experts com l'economista i consultor de desenvolupament local, estudis d'impacte i comerç urbà Jordi Bacaria o l'especialista en el sector de la venda al detall, conferenciant, assessora i formadora, Núria Beltrán.

^