Els dimecres fem comerš, programes dedicats a l'activitat comercial a RÓdio PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 OCTUBRE 2020

Sota el tÝtol genŔric de Els dimecres fem comerš, s'han comenšat a emetre a l'emissora municipal RÓdio PremiÓ de Mar un seguit d'espais especialment adrešats al teixit comercial de la vila.

Aquests programes sˇn una iniciativa de l'Ajuntament que tÚ per objectiu donar visibilitat al comerš local, especialment en el marc difÝcil de la pandŔmia de la COVID-19. AixÝ, en els espais s'ofereixen eines a comerciants, empreses i aut˛noms per millorar la competitivitat i perquŔ puguin oferir un valor afegit a la seva clientela Per fer-ho, a Els dimecres fem comerš diversos experts tracten temes com les darreres tendŔncies en el mercat, els reptes que implica la crisi de la COVID-19 o l'˙s de les xarxes socials com a eines de negoci, entre d'altres.

En els espais, que s'emeten cada dimecres a 2/4 de 12 del migdia dins del magazÝn Tot d'una de la rÓdio municipal, hi han intervingut fins ara experts com l'economista i consultor de desenvolupament local, estudis d'impacte i comerš urbÓ Jordi Bacaria o l'especialista en el sector de la venda al detall, conferenciant, assessora i formadora, N˙ria Beltrßn.

^