Eloi Maristany, Javier Arcenillas, Álvaro Garcia i Albert Giménez, guanyadors en el concurs ArTardor 2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
13 NOVEMBRE 2020

El premianenc Eloi Maristany amb el curt Under the skin, en la categoria de vídeo, el madrileny Javier Arcenillas en la de fotografia, el barceloní Álvaro Garcia en la d'escultura i el caldenc Albert Giménez en la de pintura, han estat els guanyadors en les diverses categories del concurs ArTardor 2020. Per la seva part, Sílvia Martínez, de Premià de Dalt, Ismael Arauz i David Collantes, de Premià de Dalt, i Ona Carvajal, també de Premià de Dalt, han guanyat els segons premis en les respectives categories.

Cada categoria comptava amb un primer premi dotat amb 400 € i un segon de 200 €, sumant un total de 2400 € en premis.

Una edició marcada per la crisi de la COVID-19

Les restriccions per la crisi sanitària de la COVID-19 han obligat a alterar els actes de l'ArTardor previstos inicialment pel 17 d'octubre passat en un acte multicultural que s'havia de fer al carrer de Sant Antoni. Les mateixes circumstàncies de la pandèmia han portat a suspendre l'acte de lliurament de premis del concurs.

Ara, les pintures i escultures presentades a l'ArTardor es podran veure des d'avui dissabte i fins al 22 de novembre a la sala Premiart del carrer de Sant Antoni, 3, mentre que les fotografies estaran exposades al Museu de l'Estampació fins al 10 de gener de 2021. Els vídeos es poden visualitzar des d'avui al web i a les xarxes municipals.

×  
"Under the Skin", de l'Eloi Maristany. Primer premi en categoria de vídeo "Under the Skin", de l'Eloi Maristany. Primer premi en categoria de vídeo
×  
"L'odissea de l'espai". de Sílvia Martínez. 2n premi en la categoria de video. "L'odissea de l'espai". de Sílvia Martínez. 2n premi en la categoria de video.
1r PREMI en fotografia de l'Artardor 2020 Javier Arcenillas (India)

2n premi en fotografia de l'ArTardor 2020. Ismael Arauz (El Nen)

1r premi en escultura de l'ArTardor 2020 - Alvaro Garcia (Cabeza de hombre)

2n premi en escultura de l'ArTardor 2020. David Collantes (La mirilla del cor)

1r premi en pintura de l'ArTardor 2020. - Albert Gimenez (Contraluz)

2n premi en pintura de l'ArTardor 2020 - Ona Carvajal (Èxode)

^