Actualitzaciˇ de les alteracions de la circulaciˇ per les obres de la carretera de PremiÓ de Dalt
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 NOVEMBRE 2020
  • Els dies 24, 25 i 26 de novembre, l'encreuament de la carretera de PremiÓ de Dalt amb el carrer de MilÓ Fontanals es tallarÓ al trÓnsit.
  • El el tram de la Gran Via de LluÝs Companys entre la carretera de PremiÓ de Dalt i la Riera de PremiÓ Ús de direcciˇ en doble sentit.

Aquestes modificacions es fan per millorar la circulaciˇ de vehicles en aquesta zona afectada per les obres de la carretera de PremiÓ de Dalt.

Cal recordar que l'objectiu d'aquestes obres Ús la pacificaciˇ de la carretera de PremiÓ de Dalt, que quedarÓ en un ˙nic sentit direcciˇ mar des del CamÝ del Mig i fins a la Gra Via de LluÝs Companys, i la construcciˇ d'una rotonda a l'altura del CamÝ del Mig. Un cop convertit en carrer, la via veurÓ ampliades les voreres i comptarÓ amb mÚs de 200 places d'aparcament gratu´tes.

Mentrestant, s'han habilitat dos aparcaments p˙blics i gratu´ts: un a la cru´lla del carrer d'Antoni GaudÝ amb la carretera de PremiÓ de Dalt i l'altre al solar que hi ha entre el CamÝ del Mig i la mateixa carretera. 

Les obres tenen una durada total prevista d'11 mesos.

Podeu consultar totes les modificacions de trÓnsit en el segŘent mapa interactiu.   

^