L'Ajuntament i PIMEComerç signen un conveni per millorar el desenvolupament del comerç de proximitat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 DESEMBRE 2020

Aquest matí s'ha signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la patronal PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord que té per objectiu promoure de manera conjunta accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat.

A partir del conveni, PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord es compromet a fer accions per millorar les competències dels i de les comerciants, donant suport a l'Ajuntament en accions adreçades a la modernització del comerç i oferint formació en l'ús de les xarxes socials. A més, la patronal, que representa els petits i mitjans comerços de la comarca, donarà suport també a accions d'integració de col·lectius empresarials nouvinguts mitjançant l'organització de jornades informatives o de sensibilització per facilitar la incorporació de comerç nouvingut a la xarxa comercial de Premià de Mar.

PIMEComerç col·laborarà també de manera activa en les polítiques de suport al sector comercial de la vila treballant directament amb el personal tècnic municipal  responsable i assessorant l'Ajuntament en la seva relació amb les associacions de comerciants i amb els mateixos comerços.

A l'acte de signatura hi han participat l'alcalde Miquel Àngel Méndez, el 1r Tinent d'Alcalde, David Gutiérrez, i el president de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès.

^