RÓdio PremiÓ de Mar millora l'audiŔncia per 6Ŕ any consecutiu
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 DESEMBRE 2020

Per 6Ŕ any consecutiu, l'emissora municipal RÓdio PremiÓ de Mar ha obtingut una millora en la seva d'audiŔncia. En concret, l'estudi dut a terme per l'empresa especialitzada InfortŔcnia indica que durant el 2020 han seguit l'emissora 8.771 persones, mentre que el 2019, la xifra havia estat de 8.591 oients. Aquests resultats confirmen una tendŔncia l'alša en el nombre d'oients de la RÓdio des que es van comenšar a fer aquests estudis l'any 2015 i refermen l'emissora com a referent informatiu de la vila.

A banda d'aquest increment en el nombre d'oients, l'estudi d'InfortŔcnia, realitzat en l'Órea de PremiÓ de Mar, evidencia que un 82,7 % de la poblaciˇ coneix l'emissora.

Per la seva part, la franja de tarda Ús la que mÚs ha millorat pel que fa a l'audiŔncia respecte al mateix estudi de l'any 2019.

Aquestes xifres en les audiŔncies de RÓdio PremiÓ de Mar venen a sumar-se a l'increment registrat en el nombre de visites al web de l'emissora en els darrers quatre anys, arribant a doblar els visitants coincidint amb el perÝode de confinament per la crisi de la COVID-19.

Informe InfortŔcnia 2020

^