Notes de Premsa
Rafa Navarro, nou alcalde de PremiÓ de Mar 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 DESEMBRE 2020

El ple municipal ha escollit avui Rafa Navarro com a alcalde de PremiÓ de Mar. El ple s'ha celebrat a l'Espai, l'Amistat sense p˙blic, desprÚs que Miquel └ngel MÚndez formalitzÚs la seva ren˙ncia com a alcalde al ple del passat dimecres. 

Rafa Navarro ha obtingut 7 vots. En no obtenir la majoria absoluta cap dels candidats, automÓticament ha estat proclamat alcalde el candidat de la llista mÚs votada. El repartiment dels 21 vots ha anat de la segŘent manera: 9 per a Pep RipollŔs, candidat ERC-JxP-AM; 7 per a Rafa Navarro, de JxCAT-PDeCAT; i 3 per JosÚ M. Cano, de C's.

Rafa Navarro (JxCAT-PDeCAT) Ús regidor des del gener de 2018 i actualment encapšalava les regidories d'Ensenyament, Joventut, Comunicaciˇ, Participaciˇ ciutadana i PolÝtiques digitals. Anteriorment havia estat tambÚ al davant de les regidories d'Esports i de Turisme. 

Durant el seu primer discurs com a alcalde, Navarro ha destacat que Ús nascut a PremiÓ de Mar, on tambÚ ha crescut i s'ha format, i on va iniciar la seva carrera professional. En referŔncia a la seva lÝnia de treball, ha subratllat que continuarÓ la mateixa que ha portat a terme des que Ús regidor, amb "capacitat de gestiˇ, foment del talent i del treball en equip, agilitat de resposta i diÓleg”. En aquest sentit, s'ha referit a tots els grups municipals, als quals ha demanat  un “diÓleg crÝtic, per˛ constructiu.”  

Pel que fa als seus compromisos principals l'alcalde, que s'ha referit a l'actual pacte de govern entre  JxCAT-PDeCAT i PSC-UxP-CP,  ha parlat "d'una estratŔgia que passa per continuar ampliant l'assistŔncia a les persones” i a la necessitat de prioritzar la reactivaciˇ social i econ˛mica en un moment com l'actual. Finalment, Rafa Navarro tambÚ ha enumerat altres compromisos com ara l'impuls de millores als carrers "prioritzant la sostenibilitat per sobre del carburant f˛ssil”, aixÝ com projectes relacionats amb ensenyament, joventut, igualtat, habitatge, i espai p˙blic, a mÚs d'un pla estratŔgic "per pivotar cap a una ciutat intelĚligent”. 

Lliurament de la vara d'alcalde

Taula presidencial

Grups municipals

^