Formularis
Curs de Cambrer de Sala
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs d'auxiliar de restauració
Formularis
01 FEBRER 2021

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur i té com a objectiu general capacitar l'alumnat en els coneixements i el domini de les habilitats i destreses adequades pel desenvolupament de la tasca professional en restaurants, bars i cafeteries.

Durada: 60 hores
Dates: del 2 al 19 de març de 2021
Horari: de 9.30 a 11.30 h per videoconferència. La resta d'hores caldrà la realització d'activitats en el marc de la formació.
Lloc: aula virtual, es comunicarà l'accés un dia abans de l'inici del curs.
Requisits: la persona participant ha de disposar de pc, connexió a internet, compte de Google-Gmail, coneixements d'informàtica bàsica.

Places limitades


Continguts:

  • Aplicació de normes i condicions higièniques i sanitàries en restauració (inclou el Certificat de Manipulació d'aliments)
  • Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el pre-servei
  • Servei bàsic d'aliments i begudes i tasques de post servei al restaurant
  • Anglès bàsic per restauració 


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^