Comencen les jornades de portes obertes de les escoles
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
16 FEBRER 2021

Dijous vinent, 18 de febrer, comencen amb l'escola La Salle les jornades de portes obertes per al curs 2021-2022 als centres escolars públics i concertats de Premià de Mar. Aquestes jornades, a conseqüència de la situació de pandèmia, es faran en la seva gran majoria de forma virtual.

Després de La Salle, els següents centres a celebrar portes obertes seran l'escola Sant Cristòfol, el dilluns 22 de febrer i el dimecres 3 de març; l'escola Mar Nova, el dimecres 24 de febrer i el dissabte 6 de març; l'escola Montserrat, el dissabte 27 de febrer i el dijous 11 de març; l'escola La Lió, el dimarts 2 de març i el dijous 4 de març; l'escola El Pilar, el mateix dijous 4 de març; l'escola El Dofí, el divendres 5 de març i el dimarts 9 de març. L'escola Assís, per la seva part, farà jornada de portes obertes presencial i amb cita prèvia el dissabte 6 de març. Tanca la llista l'institut Premià de Mar que farà aquesta activitat de forma virtual el dimecres 10 de març.

A banda de les sessions virtuals, hi haurà la possibilitat de fer visites presencials als centres, sempre que se sol·liciti una cita prèviament.

Pròximament es donaran a conèixer les dates de les jornades de portes obertes de l'escola bressol municipal Els Gafarrons, de l'Escola Municipal de Música i del Centre de Formació d'Adults.  

Preinscripcions i matrícula

Els períodes de presentació de sol·licituds per fer les preinscripcions seran els següents:

  • Educació infantil de segon cicle i educació primària: del 15 al 24 de març.
  • Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març.
  • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig.
  • Cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig.

Més informació sobre les preinscripcions del curs 2021-2022  

Portes obertes escoles 2021-2022

^