Més d'un milió d'Euros per a reactivació econòmica pel 2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 MARÇ 2021

El suport a les famílies, el comerç, la restauració i les empreses que més pateixen els estralls econòmics de la crisi provocada per la pandèmia és un dels objectius clau pel govern municipal de Premià de Mar en aquest 2021. Aquesta voluntat es veu reflectida en el projecte de pressupost municipal d'enguany, que consigna un total de 690.154,52 € en partides destinades a la reactivació econòmica i l'ocupació. A aquesta quantitat cal afegir 319.500 € que s'inclouen per altres vies de finançament.

En concret, en polítiques d'ocupació durant el 2021 es preveu invertir 290.199 €, dels quals 150.699 € es contemplen al projecte de pressupost i els 139.500 € restants vindran de subvencions d'ens supramunicipals per a les quals l'Ajuntament ja ha presentat projectes.

D'altra banda, enguany s'invertiran 403.748 € en polítiques de foment del comerç local. D'aquests, 223.748 € apareixen al projecte de pressupost i estan destinats a les campanyes de dinamització de l'estructura comercial, de dinamització del Mercat Municipal de Sant Joan, o per a subvencions a les entitats de comerç, entre d'altres. Els 180.000 € restants són per a subvencions i ajudes pels més afectats per la crisi econòmica derivada de la pandèmia, i s'incorporen des del romanent de Tresoreria.

Finalment, es contempla invertir prop de 60.000 € en projectes d'emprenedoria, comptant amb el personal necessari i els programes d'assessorament i estudis.

L'equip de govern ja ha fet arribar la proposta del pressupost a l'oposició. L'objectiu és poder arribar al màxim consens amb tots els grups municipals per tal de poder garantir l'aprovació del pressupost al ple municipal.

Paral·lelament, la ciutadania també pot consultar el projecte del pressupost i fer-hi aportacions i suggeriments a través del següent enllaç.

^