Formularis
Restauració
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs de manipulació d'aliments, seguretat alimentària i restauració
Formularis
06 ABRIL 2021

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur i té com a objectiu general capacitar l'alumnat en els coneixements i el domini de les habilitats i destreses adequades pel desenvolupament de la tasca professional en restaurants, bars i cafeteries.

Durada: 60 hores
Dates: del 4 al 21 de maig de 2021
Horari: de 9 a 14 h
Lloc presencial: aula de la fàbrica el Gas


Places limitades


Continguts:

  • Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (inclou el Certificat de Manipulació d'aliments) 

  • Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el  servei 

  • Servei bàsic d'aliments i begudes i tasques de post servei al restaurant 

  • Anglès bàsic per restauració 


Objectius específics:

  •  Assolir el coneixement i el domini d'habilitats i destreses adequades per aplicar-les en el desenvolupament de la tasca professional. 
  • Desenvolupar l'activitat laboral d'acord amb els comportaments respectuosos amb la seguretat, protecció de salut i el manteniment de la qualitat ambiental i ergonòmica. 
  • Promoure l'autoestima i autoconfiança en els alumnes, com a requisit previ a una adequada inserció laboral. 
  • Sensibilitzar sobre la necessitat d'una formació adequada i continuada. 
  • Saber utilitzar tècniques de recerca de feina actives, orientant l'actuació al mercat de treball d'acord amb les capacitats i els interessos propis en un itinerari professional coherent. 


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^