L'antiga Casa consistorial acull les vacunacions contra la COVID-19
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 ABRIL 2021

L'edifici de l'antic Ajuntament funciona des de fa uns dies com a centre de vacunació contra la COVID-19. En aquests moments s'hi vacunen aquelles persones majors de 80 anys que prèviament hagin rebut confirmació de la cita per part del Servei Català de la Salut. D'altra banda, també s'ha començat a vacunar persones majors de 80 anys amb mobilitat reduïda als seus domicilis.

Des de l'Ajuntament s'ha cedit l'edifici per proporcionar més capacitat al personal del CAP i que es puguin administrar les dosis de vacunes rebudes de forma ràpida i eficient.

A banda de la cessió de l'espai, des de l'Ajuntament es col·labora en la campanya amb aportació de material com ara mobiliari, tanques, mampares, carpes i altres elements logístics.

El fet d'habilitar l'antiga Casa consistorial com a punt de vacunació no afecta en cap cas el funcionament del punt de realització de proves PCR que es troba en el mateix edifici. Així, s'han habilitat entrades i recorreguts diferents per tal que les persones usuàries d'aquest servei no es creuin amb les persones que es vacunen ni amb el personal sanitari que posa les vacunes.

El Consistori s'ha ofert a col·laborar sempre que calgui amb les autoritats sanitàries si l'arribada de remeses de vacunes permet accelerar el ritme de vacunació.

Cal recordar que, mentre avança la campanya de vacunació, és important mantenir les mesures individuals de protecció, com mantenir les distàncies de seguretat, fer ús de la mascareta, tenir una bona higiene de mans i assegurar la ventilació dels espais tancats, entre d'altres.

^