Mesures específiques per a la diada de Sant Jordi
Les parades es limitaran a professionals i la llicència d'ocupació s'ha de demanar abans de diumenge dia 11
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 ABRIL 2021

El PROCICAT ha anunciat la normativa per la qual, davant de la situació de pandèmia per la COVID-19, es regiran les parades durant la diada de Sant Jordi. La primera norma és que, enguany, només hi podran participar els i les professionals dels sectors del llibre i de la flor amb establiment comercial a Premià de Mar, o que, malgrat no disposar d'un establiment fix de venda, tinguin el seu domicili fiscal a la vila.

Per tal d'evitar aglomeracions, les parades s'instal·laran preferentment davant de cada establiment. Es podrà instal·lar la parada el dimecres i dijous previs a la diada.

En els casos de professionals sense establiment fix o bé, en aquells establiments on l'amplada del carrer o de la voravia dificulti la prevenció d'aglomeracions, els i les professionals podran situar-se a la plaça de l'Ajuntament o a la dels Països Catalans, al lloc que els indiquin el personal municipal, i separats de les altres activitats. La instal·lació de les parades en aquests espais públics només podrà fer-se el dia 23 d'abril.

Les parades seran les responsables del control de l'aforament i de garantir la distància interpersonal. També hauran de disposar de les mesures higièniques necessàries. En cas que hi hagi autors o autores signant volums, s'aplicarà el protocol específic per aquesta activitat.

En qualsevol cas caldrà seguir les instruccions del personal tècnic municipal.

Els i les professionals interessats/des a instal·lar una parada, hauran de demanar la corresponent llicència d'ocupació de la via pública, mitjançant instància genèrica, abans del pròxim diumenge, 11 d'abril.

^