Reconeixement del Ple al col·lectiu de voluntariat del confinament
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 ABRIL 2021

El ple municipal de març va nomenar Col·lectiu de l'any 2021 al conjunt de persones, entitats i col·lectius voluntaris de la vila que es van significar amb les seves accions solidàries durant el confinament de l'any passat per la COVID-19.

D'aquesta manera, el Ple ha volgut reconèixer els actes de solidaritat i generositat sorgits a la vila que, davant de les situacions de necessitat que es van donar, sobretot en els moments més durs del confinament, i encara després, van servir per procurar ajuda i suport a aquelles persones que el van necessitar.

La proposta aprovada fa valdre les accions solidàries dutes a terme per aquest col·lectiu que, individualment o de forma més organitzada, va oferir la seva ajuda a veïns i veïnes, de vegades fins i tot posant en risc la seva pròpia salut. Les accions realitzades van anar des de fer encàrrecs diversos o portar aliments o medicaments als domicilis de persones que no podien sortir i que no tenien qui els ho portés, fins a donar suport telefònic, confeccionar i distribuir mascaretes quan no se'n trobaven, entre d'altres.

L'acord del ple nomena com a Col·lectiu de l'any les entitats, organitzacions, persones a títol individual, comerços, etc., que van protagonitzar aquests actes solidaris davant la crisi de la COVID-19, i els transmet la felicitació de tot el Consistori per la seva solidaritat, empatia i generositat vers les persones més vulnerables del municipi.

El punt es va aprovar amb 11 vots a favor, 5 del grup municipal de JxCAT-PDeCAT, 3 del grup municipal del PSC-UxP-CP, i 3 del grup municipal de C's, i 10 abstencions, 5 del grup municipal d'ERC-JxP-AM, 3 del grup municipal de CP-AMUNT i 2 del grup municipal de PECP.              

^