Fins al 5 de maig es poden presentar originals pel concurs de cartells de la Festa Major 2021
La Festa tindrÓ lloc els dies 6, 7, 8, 9, 10 i 11 de juliol
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 ABRIL 2021

Ja s'han p˙blic al web municipal les bases per participar en els concursos de cartell de la Festa Major 2021 en les categories adulta i infantil.

En la categoria adulta, pot participar en el concurs qualsevol persona major de 18 anys que podran presentar un mÓxim de dues obres originals i inŔdites.

En ambdues categories cal tenir present que l'eix temÓtic de la Festa Major sˇn els pirates i els premianencs. La pirateria representada ha de ser la barbaresca, per la qual cosa es descartaran els cartells que representin pirates caribenys.

Si el disseny del cartell inclou els personatges principals, cal que hi apareguin tots tres: els premianencs Esther i MartÝ, i el pirata Omar. Es valorarÓ positivament que es tingui en compte la perspectiva de gŔnere de manera que el cartell fomenti la igualtat. Els originals en cap cas poden contenir trets masclistes.

Per participar en el concurs caldrÓ omplir el formulari d'inscripciˇ on s'haurÓ d'adjuntar el cartell en format PDF. El termini de presentaciˇ dels treballs finalitzarÓ el 5 de maig a les 12 de la nit i el jurat es reunirÓ l'endemÓ.

S'atorgarÓ un ˙nic premi de 500 € per al cartell guanyador.

Concurs infantil

Pel que fa al concurs infantil de cartells, hi poden participar tots els nens i nenes de PremiÓ de Mar d'entre 8 i 12 anys.

La forma i el termini de presentaciˇ dels originals Ús el mateix que per a la categoria adulta. Pel que fa al premi, serÓ un lot de productes de la Festa Major incloent-hi una samarreta de l'ediciˇ de la Festa de 2021. Com en el cas dels adults, tambÚ caldrÓ omplir el formulari d'inscripciˇ per participar en el concurs.

Concurs de cartells de Festa Major 2021

^