Formularis
Formació bàsica en atenció sociosanitària a domicili
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Formació bàsica en atenció sociosanitària a domicili
Formularis
28 ABRIL 2021

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur i té com a objectiu capacitar als alumnes per desenvolupar competències professionals relacionades amb l'atenció i suport a persones dependents.

Places limitades, per ordre d'inscripció.

Durada: 60 hores
Dates: del 8 al 23 de juny 
Horari presencial: de 9 a 14 h
Lloc: aula de la Fàbrica del Gas


Continguts:

  • Habilitats socials per treballar en l'àmbit sociosanitari (5 h )

  • Intervenció en l'atenció higiènic-alimentària en els domicilis (40 h )

  • Seguretat, higiene i primers auxilis (5 h )

  • Mobilitzacions, transferències i canvis posturals (10 h )


Objectius específics:

  • Capacitar als alumnes per fer una atenció adequada tenint en compte la globalitat de les persones ateses i per tant els conceptes biològics, psicològics i socials.
  • Assolir el coneixement i el domini d'habilitats i destreses adequades per aplicar-les a la intervenció professional en els domicilis.
  • Promoure en els alumnes l'autoestima i l'autoconfiança, com a requisit previ a una adequada inserció laboral.
  • Potenciar i fomentar actituds positives que seran necessàries en els futurs llocs de treball com son el treball en equip i el desenvolupament d'habilitats socials i comunicatives
  • Sensibilitzar sobre la necessitat de seguir formant-se per aconseguir el C.P o la FP corresponent per seguir treballant en el sector sociosanitari on la inserció laboral és molt elevada. 


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^