Conveni entre l'Ajuntament i l'escola La Salle per fer ús del camp de futbol
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 ABRIL 2021

L'Ajuntament i l'escola La Salle de Premià de Mar han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració mitjançant el qual el centre fa una cessió de l’ús del camp de futbol al consistori per desenvolupar-hi activitats esportives sense ànim de lucre i amb finalitats socials adreçades a la ciutadania.

D'aquesta manera, i sota la responsabilitat de l'Ajuntament, el centre educatiu cedeix aquest espai de dilluns a divendres, sempre en un horari on no hi hagi activitats extraescolars de l'escola. El conveni reconeix que la cessió de l'espai implica una oportunitat per a nenes i nens de la vila que fins al moment veien limitat l'accés a l'esport.

L'acord signat, que té una vigència de quatre anys, permetrà també complir la voluntat de l'Ajuntament de facilitar l'esport femení en un moment en què el Club Esportiu Premià ha incorporat nous equips de categoria femenina, un increment al qual no pot donar resposta el Camp Municipal de Futbol.

Van signar el conveni l'alcalde de Premià de Mar, Rafa Navarro, i la directora de l'escola La Salle, Marta Mas. També hi van ser presents la regidora d'Esport i Activitat física, Maria Luz Cánovas, la d'Ensenyament, Elisenda Busquets, i la presidenta del Club Esportiu Premià, Eva Andreo.

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'escola La Salle

^