Es crea la plataforma digital Premiabiz
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2021

L'Ajuntament ha creat la plataforma digital Premiabiz amb l'objectiu d'informar la ciutadania en general, i més concretament les persones emprenedores,  sobre la situació real del comerç a la vila i facilitar d'aquesta manera la detecció d'oportunitats de negoci.

La informació que ofereix Premiabiz sorgeix de la diagnosi duta a terme recentment per una empresa especialitzada que detalla l'estat de salut del teixit comercial de la vila a partir de la qual s'han comptabilitzat els locals comercials, actius i tancats, que disposa Premià de Mar, la definició dels eixos comercials o la relació amb els municipis de l'entorn, entre d'altres.

La plataforma presenta un mapa d'activitats, econòmiques o de turisme i lleure, dividit per sectors com el comerç, la restauració, la cultura i l'oci, les farmàcies, el patrimoni, la indústria, els equipaments públics o el transport públic, entre d'altres. També disposa d'una eina de consulta de locals i de la seva situació, tant si es troben buits o tancats, el lloguer, en traspàs o en venda. D'aquesta manera, professionals del sector, persones emprenedores o possibles inversors disposen d'una eina de recerca activa que els permetrà tenir informació actualitzada sobre les necessitats i possibles oportunitats del sector.

Premiabiz ja ha estat presentada a la Taula de comerç de Premià de Mar, un ens format per regidors de tots els grups, tècnics municipals, representants de les entitats locals dedicades al comerç, de PIMEC i FAGEM, i del teixit comercial i de la restauració de Premià de Mar.

Cal recordar que la Taula pel Pacte per la reactivació social i econòmica, activada l'octubre de 2020, recull l'objectiu de dotar els teixits comercial i d'emprenedoria amb eines que, com Premiabiz, facilitin la seva recuperació en l'escenari posterior a la pandèmia.

^