2,5 milions d'Euros destinats a Ensenyament al projecte de pressupost de 2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 MAIG 2021

El projecte de pressupost municipal per 2021 que ha elaborat l'equip de govern situa l’àrea d'Ensenyament com una de les més potenciades amb una inversió que arriba als 2 milions i mig d'Euros.

El projecte planteja 370.000 € en ajuts directes a les famílies pels conceptes de material, innovació i lluita contra la segregació escolar. També hi ha 75.000 € per desenvolupar actuacions, activitats i formacions dins del Pla d'Educació en la Diversitat, 65.000 € per potenciar el servei d'educadors de carrer i 50.000 € per garantir que tots els infants de primer i segon de primària aprenguin a nedar i rebin formació de seguretat viària.

El projecte de pressupost en l’àrea d'Ensenyament contempla la creació de l'Oficina Municipal d'Escolarització, dotada amb 35.000 €, i el finançament de tractaments derivats del nou servei de Psicopedagogia i el suport a infants amb necessitats educatives especials, ambdues amb 30.000 € destinats.      

Des de fa setmanes, l'equip de govern està duent reunions de treball amb els grups municipals de l'oposició per tal que puguin debatre i el projecte de pressupost i fer-hi les aportacions que creguin oportunes. L'objectiu de les trobades és poder arribar al màxim consens per tal de poder garantir l'aprovació del pressupost al ple municipal.

Paral·lelament, la ciutadania també pot consultar el projecte del pressupost i fer-hi aportacions i suggeriments a través del següent enllaç.

^