El web municipal revalida el Segell Infoparticipa de transparència amb la màxima puntuació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 MAIG 2021

El web de l'Ajuntament ha obtingut per vuitena vegada el Segell Infoparticipa de transparència, i per setè any consecutiu ho ha fet amb la màxima puntuació, ja que ha complert el 100% dels indicadors.

El segell Infoparticipa està impulsat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i se centra en l'avaluació de la informació que es publica als webs de les administracions públiques amb l'objectiu de promoure la millora de la seva transparència i qualitat. En l'edició d'enguany, corresponent a l'any 2020, el projecte s'ha gestionat des del nou grup ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència), fruït de la fusió del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural Pública (LPCCP) i PubliRadio.

El sistema d'avaluació dels webs es fa a través d'uns indicadors, que aquesta vegada han estat 52, mitjançant els quals s'examinen les pàgines sobre 5 qüestions bàsiques: qui són els representants polítics; com gestionen els recursos col·lectius; com gestionen els recursos econòmics; quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius; i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

En aquesta edició el segell s'ha atorgat a 121 ajuntaments, 39 dels quals, entre ells el de Premià de Mar, han obtingut la màxima puntuació.

Podeu consultar tota la informació sobre el segell Infoparticipa seguint l'enllaç.

^