Conveni entre l'Ajuntament i PIMEC Comerç en suport al sector comercial
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 JUNY 2021

Aquest matí s'ha signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la patronal PIMEC Comerç Maresme i Barcelonès Nord que té per objectiu promoure de manera conjunta accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat.

A partir del conveni, PIMEC Comerç Maresme i Barcelonès Nord es compromet a realitzar accions per millorar les competències dels i de les comerciants, donant suport a l'Ajuntament en accions adreçades a la modernització del comerç i oferint formació en la millora del punt de venda.

PIMEC Comerç col·laborarà també de manera activa en les polítiques de suport al sector comercial de la vila treballant directament amb el personal tècnic municipal responsable i assessorant l'Ajuntament en la seva relació amb les associacions de comerciants i amb els mateixos comerços.

A l'acte de signatura hi han participat l'alcalde Rafa Navarro, el primer tinent d'alcalde David Gutiérrez, i el president de PIMEC Comerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès, així com la vicepresidenta de Comerç Premià, Núria Vázquez.

^