L'Ajuntament contractarà 5 joves en situació d'atur 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 JULIOL 2021

L'Ajuntament ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya la participació en el programa subvencionat  per a la contractació de persones joves titulades beneficiàries de Garantia Juvenil per contractar 5 joves en situació d'atur. Els i les joves tindran un contracte de 6 mesos a jornada completa i desenvoluparan les seves tasques en diferents serveis municipals.  Concretament, s'han sol·licitat 4 administratius/ves i 1 tècnic/a auxiliar d'informàtica.

Els requisits per poder participar en el programa són els següents:

  • Estar inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
  • Estar inscrit/a al programa de Garantia Juvenil
  • No haver participat en les convocatòries del programa dels anys 2019 i 2020
  • Acreditar la possessió d'un títol  de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, i que no hagi transcorregut més de cinc  anys, o de set en el cas d'un/a treballador/a amb discapacitat, des de la finalització dels estudis:
    • Administratius/ves: CFGM de Gestió Administrativa, CFGS d'Administració i finances o similar.
    • Tècnic/a auxiliar d'informàtica: CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes /CFGS Administració de sistemes informàtics en xarxa

Per fer la inscripció com a persona demandant no ocupada al Servei Públic d'Ocupació o a Garantia Juvenil s'ha de trucar al 900 800 046.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és afavorir la inserció laboral de joves en situació d'atur. Cal recordar que l'Ajuntament ha impulsat el Pacte per la reactivació social i econòmica amb l'objectiu potenciar la reactivació socioeconòmica de la vila arran de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19.

^