Obertes les inscripcions per concursar al Delayta'ns 2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 AGOST 2021

Fins al 27 d'agost està obert el termini perquè els grups interessats s'inscriguin per participar a la 9ª edició del concurs Delayta'ns.

Tal com indiquen les bases del Delayta'ns, poden participar en el concurs tots els grups musicals amateurs que disposin de temes propis, independentment del seu lloc de residència.

Per participar al concurs cal omplir i enviar el formulari d'inscripció que es troba al web municipal. El darrer dia per fer-ho és el divendres 27 d'agost.

D'entre els grups que es presentin al concurs, es farà una primera selecció de 10 que actuaran als concerts preliminars, la llista dels quals es donarà a conèixer abans del 10 de setembre. Posteriorment es faran dues semifinals, el divendres 1 d'octubre a les 20.30 h i el dissabte 2 d'octubre a les 12 h, de les quals sortiran els 4 grups que actuaran a la final, que es farà el mateix dissabte 2 d'octubre a les 20.30 h. Les actuacions es faran a l’Espai l'Amistat.

Formaran part del jurat musics professionals de prestigi com DELAFÉ, Martí Torres, Maite Marcos, Laura Andrés, els components del grup premianenc Coriolà i representants del Taller de música de Premià.

El concurs compta amb un primer premi de 726 €, un segon de 350, un tercer de 250 € i el Premi popular, consistent amb una actuació al local Panoràmic de Montgat.

Cada grup participant al Delayta'ns estarà apadrinat per un comerç de la vila que disposarà d'un codi QR perquè la seva clientela pugui votar al grup que apadrina. El Premi popular es decidirà sumant els suports que els grups hagin rebut a través dels comptes de Facebook i Instagram de Premià jove, afegint els vots recollits als comerços.

D'altra banda, entre totes les persones que hagin votat als comerços es farà un sorteig d'un val de 150 € per gastar al comerç que hagi apadrinat el grup guanyador del Premi popular del Delayta'ns 2021.

Delayta'ns 2021

^