Primera fira de la infÓncia i la joventut de PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 SETEMBRE 2021

Diumenge vinent, 12 de setembre, tindrÓ lloc a la plaša dels Pa´sos Catalans i al tram corresponent de la Gran Via de LluÝs Companys, la primera ediciˇ de la Fira de la infÓncia i la joventut de PremiÓ de Mar.

A la fira, que es desenvoluparÓ des de les 10 i fins a les 20 h, les entitats i els centres privats que treballen en els Ómbits de la infÓncia i dels i de les joves mostraran la seva tasca i les seves activitats al p˙blic visitant. Es preveu que la fira aplegui una trentena de paradistes amb demostracions d'activitats esportives, culturals, de teatre, lleure o idiomes, entre d'altres. A mÚs, hi haurÓ animaciˇ familiar i es compta amb la presŔncia de food trucks.

La Fira de la infÓncia i la joventut de PremiÓ de Mar, que neix amb la vocaciˇ de repetir-se cada any, sorgeix a partir d'una mociˇ aprovada al ple municipal de maig de 2020, impulsada pel grup municipal de CP-AMUNT amb l'objectiu de donar visibilitat a les entitats.

Relaciˇ d'entitats i centres privats que seran presents diumenge a la Fira de la infÓncia i la joventut

Patronat Teatre; Centre d'Esplai Parroquial de PremiÓ de Mar; Agrupament Escolta Amon-Ra; Agrupament Jove La Traca; Club Patinatge ArtÝstic; Rem PremiÓ; Club PatÝ PremiÓ; Club Hoquei LÝnia; Club Esportiu PremiÓ; Agrupaciˇ BÓsquet PremiÓ; Escola de Tennis PremiÓ; Hukutsu Dojo; Trans Words Idiomas; Escola de ball Loli; Codelearn; AcadŔmia Quo Vadis; Taller de Ioga; Resilenza; Taller de m˙sica; Tempo escola de ball; Premiart; TÓndem PremiÓ; Dojo Aitai; El ratolÝ trapella; Red Bus; Centre Itaca; Kids & Us; Escola de m˙sica i dansa Estudi Teresa Maria; La caixa dels trons; Espai Jove Can Salamˇ.

Fira de la infÓncia i la joventut

^