Primera fira de la infància i la joventut de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 SETEMBRE 2021

Diumenge vinent, 12 de setembre, tindrà lloc a la plaça dels Països Catalans i al tram corresponent de la Gran Via de Lluís Companys, la primera edició de la Fira de la infància i la joventut de Premià de Mar.

A la fira, que es desenvoluparà des de les 10 i fins a les 20 h, les entitats i els centres privats que treballen en els àmbits de la infància i dels i de les joves mostraran la seva tasca i les seves activitats al públic visitant. Es preveu que la fira aplegui una trentena de paradistes amb demostracions d'activitats esportives, culturals, de teatre, lleure o idiomes, entre d'altres. A més, hi haurà animació familiar i es compta amb la presència de food trucks.

La Fira de la infància i la joventut de Premià de Mar, que neix amb la vocació de repetir-se cada any, sorgeix a partir d'una moció aprovada al ple municipal de maig de 2020, impulsada pel grup municipal de CP-AMUNT amb l'objectiu de donar visibilitat a les entitats.

Relació d'entitats i centres privats que seran presents diumenge a la Fira de la infància i la joventut

Patronat Teatre; Centre d'Esplai Parroquial de Premià de Mar; Agrupament Escolta Amon-Ra; Agrupament Jove La Traca; Club Patinatge Artístic; Rem Premià; Club Patí Premià; Club Hoquei Línia; Club Esportiu Premià; Agrupació Bàsquet Premià; Escola de Tennis Premià; Hukutsu Dojo; Trans Words Idiomas; Escola de ball Loli; Codelearn; Acadèmia Quo Vadis; Taller de Ioga; Resilenza; Taller de música; Tempo escola de ball; Premiart; Tàndem Premià; Dojo Aitai; El ratolí trapella; Red Bus; Centre Itaca; Kids & Us; Escola de música i dansa Estudi Teresa Maria; La caixa dels trons; Espai Jove Can Salamó.

Fira de la infància i la joventut

^