L'Oficina de CatalÓ amplia l'oferta presencial pel nou curs
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 SETEMBRE 2021

L'Oficina de CatalÓ de PremiÓ de Mar encetarÓ el curs 2021-2022 el dimecres 22 de setembre.

En aquest nou curs, l'oficina oferirÓ formacions presencials, virtuals i en lÝnia. Pel que fa a les primeres, hi haurÓ classe dos dies per setmana per als nivells inicial, bÓsic i elemental. TambÚ s'ofereix formaciˇ virtual amb classes per streaming a travÚs de la plataforma Teams dos dies a la setmana per als nivells bÓsic i elemental, i finalment hi haurÓ classes en lÝnia per als nivells bÓsic, elemental, intermedi, de suficiŔncia i superior, mitjanšant la plataforma Moodle.

Es poden fer les inscripcions en lÝnia fins al 10 de setembre, en torn preferent per a l'alumnat matriculat a un curs durant el darrer any. Les dates pel torn general seran del 13 al 15 de setembre. Les proves de colĚlocaciˇ es faran tambÚ fins al 15 de setembre.

Tota la informaciˇ sobre l'oferta formativa del curs es pot consultar al web del CPNL.

A Oficina de CatalÓ de PremiÓ de Mar l'atenciˇ al p˙blic es fa preferentment a travÚs de l'adreša electr˛nica premiademar@cpnl.cat. Mitjanšant la mateixa adreša es pot demanar cita prŔvia, que Ús obligat˛ria per rebre atenciˇ presencial. TambÚ es pot solĚlicitar trucant al telŔfon 93 754 86 91 els dilluns i dimecres de 16 a 19 h i els dimarts i dijous de 10 a 13 h.

Cursos de catalÓ

^