L'Oficina de Català amplia l'oferta presencial pel nou curs
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 SETEMBRE 2021

L'Oficina de Català de Premià de Mar encetarà el curs 2021-2022 el dimecres 22 de setembre.

En aquest nou curs, l'oficina oferirà formacions presencials, virtuals i en línia. Pel que fa a les primeres, hi haurà classe dos dies per setmana per als nivells inicial, bàsic i elemental. També s'ofereix formació virtual amb classes per streaming a través de la plataforma Teams dos dies a la setmana per als nivells bàsic i elemental, i finalment hi haurà classes en línia per als nivells bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior, mitjançant la plataforma Moodle.

Es poden fer les inscripcions en línia fins al 10 de setembre, en torn preferent per a l'alumnat matriculat a un curs durant el darrer any. Les dates pel torn general seran del 13 al 15 de setembre. Les proves de col·locació es faran també fins al 15 de setembre.

Tota la informació sobre l'oferta formativa del curs es pot consultar al web del CPNL.

A Oficina de Català de Premià de Mar l'atenció al públic es fa preferentment a través de l'adreça electrònica premiademar@cpnl.cat. Mitjançant la mateixa adreça es pot demanar cita prèvia, que és obligatòria per rebre atenció presencial. També es pot sol·licitar trucant al telèfon 93 754 86 91 els dilluns i dimecres de 16 a 19 h i els dimarts i dijous de 10 a 13 h.

Cursos de català

^