Noves càpsules de formació per a la recerca de feina
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 SETEMBRE 2021

L'Ajuntament posa en funcionament un nou recurs formatiu en línia enfocat tant a la recerca de feina com a la millora de les competències professionals.

Es tracta de 25 càpsules diferents mitjançant les quals l'usuari o usuària podrà optimitzar les eines de presentació, conèixer els canals de recerca de feina, saber tot el necessari sobre els processos de selecció o sobre com desenvolupar competències de comunicació, organització, planificació, treball en equip o networking.

Les persones interessades han d'estar registrades a Barcelona Activa. Un cop fet aquest tràmit, es podran inscriure i dur a terme l'activitat en l'horari i ubicació que més els convingui dins del període de 15 dies que estarà disponible el recurs.

Per obtenir el certificat de la càpsula formativa, la persona participant haurà de fer una prova senzilla. Una vegada superada, es generarà automàticament el certificat corresponent i la persona el tindrà disponible al seu espai personal.

Aquests recursos formatius s'ofereixen mitjançant una col·laboració amb Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona en matèria de promoció econòmica i millora de l'ocupació.

Per més informació, podeu escriure a l'adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat.

^