4.176 alumnes inicien avui el curs escolar 2021-2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
13 SETEMBRE 2021

Un total de 4.176 alumnes d'educació infantil, primària i secundària han encetat aquest matí el curs escolar 2021-2022 als centres públics i concertats de Premià de Mar. Aquesta xifra inclou també els i les 74 alumnes de l’escola bressol municipal “Els gafarrons” que van començar el curs el passat dimecres, 8 de setembre.

Es mantenen mesures sanitàries contra la COVID-19

El curs s'inicia encara amb algunes mesures sanitàries específiques per prevenir possibles contagis de la COVID-19:

  • Mascareta obligatòria a partir dels 6 anys.
  • Els i les alumnes vacunats amb la pauta completa o que hagin passat la COVID-19 no han de fer quarantena.
  • Al pati es poden trobar diferents grups sempre que portin mascareta. Si només surt el grup estable, però, no cal dur-ne.
  • Es mantenen les entrades i sortides esglaonades sense temps mínims entre grups.
  • Les reunions amb les famílies seran preferentment telemàtiques.
  • En la fase d'integració d'educació infantil es pot acompanyar els infants a l'aula.

Tot i que en aquest curs ja no és obligatori fer una neteja i desinfecció dels centres al migdia, a banda de la que es fa al vespre, l'Ajuntament, d'acord amb les escoles, ha considerat mantenir-la per incrementar la higiene.

Actuacions als centres durant l'estiu

Al llarg de l'estiu s'han dut a terme diferents treballs de manteniment i millora als centres de la vila. Així, entre d'altres, a l'escola La Lió s'ha tret la coberta d'amiant i s'ha substituït per una de zinc, s'han netejat les canalitzacions i s'ha canviat la sorra del sorral del pati; al Sant Cristòfol del carrer de Núria s'han fet reparacions a la façana i al mur d'entrada i s'ha instal·lat una xarxa de protecció a la pista esportiva; a l'escola Montserrat s'han instal·lat reixes de seguretat, baranes i alarmes, s'han reparat esquerdes i s'ha instal·lat un terra de vinil a la sortida d'infantil al pati; a l'escola Mar Nova s'han fet millores al pati i a l'escola bressol municipal "Els gafarrons" s'estan canviant finestres i portes. A banda d'aquestes accions, i mitjançant un recurs de la Diputació de Barcelona per millores en eficiència energètica, durant el curs es farà un canvi dels llums d'algunes escoles de la vila que passaran a estar il·luminades amb tecnologia LED.

A banda dels alumnes d'educació infantil, primària i secundària, també han encetat el curs 335 alumnes a l'Escola Municipal de Música i 319 més al Centre de Formació d'adults.

Mesures COVID curs escolar 2021-2022   

^