Formularis
Mosso/a magatzem
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs mosso/a de magatzem
Formularis
14 SETEMBRE 2021

Nom: Curs mosso de magatzem
Durada: 80 hores
Dates: del 5 d'octubre al 2 de novembre
Horari: de 9 a 14 h
Lloc: aula de formació MEP (carrer Joan XXIII, 2-8 nau 4, Fàbrica del Gas)

.

Objectius:

 • Capacitar als assistents per a la realització d'una bona gestió dels magatzems, que va des de la ubicació de mercaderies fins a una bona sistemàtica per a la preparació de comandes d'expedició així com la distribució de mercaderies i la gestió del transport.

 • Obtenir criteris de recepció, classificació, registre, control de material i inventari.

 • Efectuar l'organització i seguiment dels processos de recepció i expedició de mercaderies amb l'objectiu d'optimitzar l'operativitat dels processos de treball del magatzem, i garantir l'aplicació de les normatives de traçabilitat, seguretat i higiene.

 • Conèixer diferents mètodes de gestió d'estocs, millorar les tècniques de gestió de materials, optimitzar el nivell d'existències, equilibrar les mínimes existències amb risc de desabastiment, avaluar el cost de l'estoc i realització eficaç d'inventaris.

 • Organitzar i supervisar els procediments d'utilització i manteniment de les instal·lacions, equips i materials del servei de cara a garantir la seva operativitat permanent i òptima.

 • Realitzar el recompte de productes, utilitzant l'equip adequat, amb la periodicitat i instruccions rebudes, per detectar buits, necessitats de proveïment i mantenir actualitzada la informació al magatzem.

 • Aplicar els diferents tipus d'eines de treball. Introducció tècnica a ERP's, MRP, Menús Radiofreqüència i RFID.

 • Realitzar la reposició de productes, seguint les instruccions i criteris establerts, respectant les normes de seguretat i salut i utilitzant l'equip de protecció individual, per tal de garantir l'abastament en el temps i forma establerts.

 • Realitzar la selecció de mercaderies o productes de manera efectiva, ordenada i segura, per a la preparació de la comanda en el temps i forma establerts, seguint les instruccions rebudes respectant les normes de manipulació, seguretat i salut d d'acord amb l'ordre de comanda. 

 • Embalar la unitat de comanda, caixa o palet, entre d'altres, utilitzant el material, equips i mitjans d'embalatge adequats, seguint les instruccions rebudes, en condicions de seguretat i salut, per tal de preservar la conservació i estabilitat de la comanda fins a la seva destinació final. 

 • Adoptar les mesures adequades per al compliment, en el temps i forma establerta, de les ordres de moviment i repartiment de proximitat. 

 • Conèixer els diferents documents comercials i interpretar la informació continguda de diferent naturalesa o de diferents tipus d'empreses o magatzems.

 • Prevenir els problemes ergonòmics, efectes adversos potencials i coneixent les seves solucions per mantenir un ambient de treball segur i saludable i manipular les càrregues de forma segura.

 • Carregar i descarregar embalums, caixes o productes en, transpalets o carretons de mà, mantenint l'estabilitat i equilibri de la càrrega, adoptant les mesures per evitar accidents i lesions i respectant les normes de seguretat i salut.

 • Manipular correctament els aliments, des del punt de vista higiènic-sanitari, i incrementar el sentit de responsabilitat en el manipulador, així com reconèixer les causes de les intoxicacions, com prevenir-les i identificar aquelles situacions en les quals és possible la contaminació d'aliments.

 • Realitzar les verificacions i el manteniment de primer nivell dels equips de treball mòbils, transpalets o carretons de mà.

.
.

Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment. tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


.

^