Dissabte vinent, nova edició de l'ArTardor
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
13 OCTUBRE 2021

Dissabte vinent, 16 d'octubre, se celebrarà a la plaça de Salvador Moragas i Botey i al Museu de l'Estampació la jornada cultural ArTardor 2021.

El matí estarà dedicat als infants i a les famílies que des de les 11 i fins a les 14 h tindran ocasió de celebrar diverses activitats artístiques. Ja a la tarda, a les 18 h, tindrà lloc una conversa oberta al públic en la qual participaran el pintor premianenc Pol Peiró, i els professors de la facultat de Belles Artes de la Universitat de Barcelona Rafael Romero i Joan Miquel Porquer, que debatran sobre el tema "Creativitat, territori i compromís". A les 19.30 h tindrà lloc el passi dels vídeos i de les fotografies del concurs de l'ArTardor, una activitat que anirà a càrrec del Grup Fotogràfic Argent i que estarà amenitzada amb la música d'Arnau Abadal. A les 20.30 h es farà el lliurament dels premis del concurs de l'ArTardor. L'activitat finalitzarà amb un concert a càrrec de Meritxell Neddermann que començarà a les 21.30 h. Les entrades per al concert s'han de reservar a reserves.pdm.cat.

A banda d'aquestes activitats, durant tot el dia es podran veure al mateix espai les pintures, escultures i fotografies del concurs de l'ArTardor.

L'ArTardor recupera d'aquesta manera el format que l'any passat es va veure alterat per la pandèmia. D'altra banda, enguany experimenta un canvi d'escenari ubicant-se a la plaça de Salvador Moragas i Botey quan en edicions anteriors s'havia celebrat al carrer de Sant Antoni.

Activitats ArTardor 2021

^