Mesures vigents contra la COVID-19 a partir d'avui, 15 d'octubre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 OCTUBRE 2021

Les xifres actuals de l'afectació de la pandèmia a Catalunya, considerades com a favorables, juntament amb els avenços en la campanya de vacunació, han permès decretar una important reducció de les restriccions contra la COVID-19 vigents fins al moment.

Els canvis més destacats a partir d'avui fan referència als àmbits de les activitats culturals, la restauració, l'esport i a la presencialitat a universitats, equipaments cívics, congressos i altres activitats.

  • Activitats culturals i esportives: s'elimina el nombre màxim d'espectadors, tot i que es manté el 80% en equipaments esportius en espais tancats.
  • Restauració: desapareix la limitació i la distància mínima entre les taules, tant a l'interior com a l'exterior, així com el nombre màxim de persones per taula.
  • Universitats: les activitats teòriques poden realitzar-se amb el 100% de l'aforament, tot i que es manté la possibilitat de fer-se telemàticament.
  • Activitats civils, religioses i assemblees, inclosos els casaments: es recupera el 100% de la presencialitat.
  • Oci nocturn: es manté l'accés amb certificat COVID digital de la UE i el 70% de l'aforament permès.      

Tot i aquesta reducció de les restriccions, es manté l'obligatorietat de l’ús de les mascaretes en els mateixos termes que fins ara. A banda, es recomana mantenir les mesures de seguretat individuals, com rentar-se sovint les mans i el manteniment de la distància de seguretat, així com assegurar la correcta ventilació dels espais tancats.

Aquestes mesures estaran vigents durant 7 dies, fins al pròxim divendres, 22 d'octubre.

Més informació:

Mesures vigents contra la COVID-19

Resolució publicada al DOGC

Restriccions COVID 15 d'octubre 2021

^