Es posa en marxa el programa Anem al teatre amb les escoles
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 OCTUBRE 2021

Amb l'espectacle Baobab: un arbre, un bolet i un esquirol, de la companyia La Pera Llimonera, s'enceta avui dimarts el programa Anem al teatre del curs escolar 2021-2022 a PremiÓ de Mar.                                                                                            

Anem al teatre Ús un programa organitzat per la Diputaciˇ de Barcelona en colĚlaboraciˇ amb l'Ajuntament que ofereix, en horari escolar, espectacles d'arts escŔniques per als i les alumnes d'educaciˇ infantil i primÓria de les escoles de la vila.

L'objectiu Ús fer arribar als estudiants del municipi teatre de qualitat, representat per companyies professionals. S'ha previst una representaciˇ per cicle de manera que tots els alumnes assistiran a una obra teatral. Totes les representacions es faran a l’Espai l'Amistat en dues sessions matinals.                                                                                                      
                                               
L'obra d'avui es representa davant dels i de les alumnes de 5Ŕ i 6Ŕ de primÓria. Les pr˛ximes representacions arribaran el 14 de desembre amb l'obra KlÚ, a cÓrrec de la companyia Addaura Teatre Visual, per a nens i nens de 1r i 2n. El 8 de marš, la companyia Xip Xap portarÓ a l'Espai l'Amistat l'obra HamelÝ per a estudiants de 3r i 4t de primÓria, i el 5 d'abril Labu Teatre escenificarÓ l'obra Alma per a l'alumnat de P3, P4 i P5.

^