Es posa en marxa el programa Anem al teatre amb les escoles
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 OCTUBRE 2021

Amb l'espectacle Baobab: un arbre, un bolet i un esquirol, de la companyia La Pera Llimonera, s'enceta avui dimarts el programa Anem al teatre del curs escolar 2021-2022 a Premià de Mar.                                                                                            

Anem al teatre és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament que ofereix, en horari escolar, espectacles d'arts escèniques per als i les alumnes d'educació infantil i primària de les escoles de la vila.

L'objectiu és fer arribar als estudiants del municipi teatre de qualitat, representat per companyies professionals. S'ha previst una representació per cicle de manera que tots els alumnes assistiran a una obra teatral. Totes les representacions es faran a l’Espai l'Amistat en dues sessions matinals.                                                                                                      
                                               
L'obra d'avui es representa davant dels i de les alumnes de 5è i 6è de primària. Les pròximes representacions arribaran el 14 de desembre amb l'obra Klé, a càrrec de la companyia Addaura Teatre Visual, per a nens i nens de 1r i 2n. El 8 de març, la companyia Xip Xap portarà a l'Espai l'Amistat l'obra Hamelí per a estudiants de 3r i 4t de primària, i el 5 d'abril Labu Teatre escenificarà l'obra Alma per a l'alumnat de P3, P4 i P5.

^