Programació amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 NOVEMBRE 2021

El pròxim 25 de novembre es commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament s'ha preparat una programació amb diverses activitats que culminaran el mateix dijous 25 amb els actes més institucionals.

El primer acte previst serà un cinefòrum que es farà a l'Espai Jove de Can Salamó, que tindrà lloc el dimecres 17 de novembre a les 17.30 h.

El divendres 19 de novembre, a les 18 h, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras acollirà la presentació de llibre Lagartos al sol per part de la seva autora, Aïda Espasa.

El diumenge 21 de novembre, d'11 a 14 h, es podrà visitar el Poblat de la igualtat a la plaça de la Sardana. El Poblat és una activitat adreçada a les famílies en la qual, a través d'un seguit de carpes temàtiques, els infants poden, tot jugant, treballar l'educació per a la igualtat.

El dimecres 24, novament a l'Espai Jove de Can Salamó, es farà un taller per fer un mural amb missatges contra la violència masclista.

Ja el dia 25 de novembre, a les 17 h es farà l'acte més institucional amb la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament. Alhora d'11 a 19 h, a la plaça dels Països Catalans, es podrà assistir a les activitats Una flor per a ella i A mi també, adreçades a tots els públics. En el mateix horari, es trobarà a la plaça un punt d'informació sobre la violència masclista del Servei municipal d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD). Paral·lelament, Ràdio Premià de Mar oferirà una programació especial sobre el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.    

A banda d'aquestes activitats, del 21 al 29 de novembre la façana de l'antic Ajuntament s'il·luminarà durant els vespres amb llum de color lila com a mostra de rebuig a la violència masclista, i del 22 de novembre al 3 de desembre la Biblioteca exposarà el seu fons documental intern sobre aquesta temàtica.

Dia internacional per a l´eliminació de la violència envers les dones

^