Premià de Mar celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 NOVEMBRE 2021

El pròxim 30 de novembre, i sota l'eslògan "La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere", es commemora el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que arriba enguany a la seva sisena edició.

Premià de Mar se suma a aquesta commemoració amb una activitat que tindrà lloc el diumenge 28 de novembre, de 10 a 13 h, a la plaça de la Sardana, i que consistirà en un circuit d'habilitat i agilitat amb obstacles per fer amb bicicleta. Aquest circuit, que està adreçat a infants d'entre 6 i 12 anys, es podrà fer amb la bicicleta de cada participant, tot i que es podran fer servir les que hauran portat els organitzadors.

L'activitat, que serà gratuïta i no necessita inscripció prèvia, estava prevista amb motiu de la Setmana europea de la mobilitat el passat setembre, però va ser ajornada a causa de la previsió de pluges.

A banda d'aquest circuit, el dimarts 30 de novembre, Dia Internacional de la Ciutat Educadora, a les 18.30 h es farà a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras la presentació del recurs Bukteca. Es tracta d'unes maletes temàtiques amb materials relacionats amb els objectius de la jornada. En concret aquestes maletes, 8 en total, contenen llibres i contes que tracten sobre la diversitat i la inclusió, i aniran passant pels centres de primària de la vila. Aquesta activitat estarà adreçada als pares i mares i professionals de l'educació de Premià de Mar.

En aquesta presentació a la Biblioteca estaran exposats un seguit de roll-ups amb informació referent als principis de la Ciutat educadora i el seu impacte al municipi. Aquests roll-ups estaran exposats durant tota aquella setmana als diferents equipaments educatius municipals de la vila.

Cal recordar que Premià de Mar està adherida a l'Associació Internacional de Ciutats Educadores des del 1996. Es tracta d'un projecte que busca la transformació social del municipi a través dels ideals de la ciutat educadora, entre els quals reclamar la importància de l'educació a la vila.

Dia Internacional de la Ciutat Educadora  

^