PremiÓ de Mar celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 NOVEMBRE 2021

El pr˛xim 30 de novembre, i sota l'esl˛gan "La Ciutat Educadora no deixa ning˙ enrere", es commemora el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que arriba enguany a la seva sisena ediciˇ.

PremiÓ de Mar se suma a aquesta commemoraciˇ amb una activitat que tindrÓ lloc el diumenge 28 de novembre, de 10 a 13 h, a la plaša de la Sardana, i que consistirÓ en un circuit d'habilitat i agilitat amb obstacles per fer amb bicicleta. Aquest circuit, que estÓ adrešat a infants d'entre 6 i 12 anys, es podrÓ fer amb la bicicleta de cada participant, tot i que es podran fer servir les que hauran portat els organitzadors.

L'activitat, que serÓ gratu´ta i no necessita inscripciˇ prŔvia, estava prevista amb motiu de la Setmana europea de la mobilitat el passat setembre, per˛ va ser ajornada a causa de la previsiˇ de pluges.

A banda d'aquest circuit, el dimarts 30 de novembre, Dia Internacional de la Ciutat Educadora, a les 18.30 h es farÓ a la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras la presentaciˇ del recurs Bukteca. Es tracta d'unes maletes temÓtiques amb materials relacionats amb els objectius de la jornada. En concret aquestes maletes, 8 en total, contenen llibres i contes que tracten sobre la diversitat i la inclusiˇ, i aniran passant pels centres de primÓria de la vila. Aquesta activitat estarÓ adrešada als pares i mares i professionals de l'educaciˇ de PremiÓ de Mar.

En aquesta presentaciˇ a la Biblioteca estaran exposats un seguit de roll-ups amb informaciˇ referent als principis de la Ciutat educadora i el seu impacte al municipi. Aquests roll-ups estaran exposats durant tota aquella setmana als diferents equipaments educatius municipals de la vila.

Cal recordar que PremiÓ de Mar estÓ adherida a l'Associaciˇ Internacional de Ciutats Educadores des del 1996. Es tracta d'un projecte que busca la transformaciˇ social del municipi a travÚs dels ideals de la ciutat educadora, entre els quals reclamar la importÓncia de l'educaciˇ a la vila.

Dia Internacional de la Ciutat Educadora  

^