Divendres es dona el tret de sortida a la campanya de Nadal
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
01 DESEMBRE 2021

Sota l'eslògan "La màgia del Nadal torna a Premià de Mar", des de divendres vinent, 3 de desembre, i fins al 5 de gener se succeiran a la vila tot un seguit d'activitats amb l'objectiu d'acostar a la normalitat el comerç i la ciutadania en aquestes dates, després de dos anys marcats per la pandèmia de la COVID-19.

L'encesa de la il·luminació de Nadal als carrers i places de la vila, un espectacle de mapping a la façana del Mercat Municipal de Sant Joan i la presència de música en directe, xanquers i malabaristes als carrers del centre comercial donaran divendres el tret de sortida a la campanya de Nadal 2021. El mateix divendres també obrirà les portes la Fira de Nadal, ubicada a la plaça dels Països Catalans, que compta enguany amb parades renovades, i que estarà oberta fins al 3 de gener.

Tornen la Festa de Cap d'Any i el Nadàlia

El programa de la campanya recupera activitats que la pandèmia havia obligat a suprimir, com és el cas de la Festa de Cap d'Any, que es farà a l'Espai l'Amistat el divendres 31 de desembre, o el parc lúdic Nadàlia, que es tornarà a fer els dies 3, 4 i 5 de gener al Pavelló Municipal d'Esports. Enguany el Nadàlia presenta com a novetat una zona de reptes que els infants podran afrontar sols o amb la família, però també hi haurà inflables, tallers i una zona de karts, entre altres atraccions.

Novetats a la Cavalcada de Reis

També torna a la programació de Nadal la Cavalcada de Reis. Enguany s'ha dissenyat un recorregut més llarg per esponjar els carrers al pas de la comitiva reial. La Cavalcada sortirà des del carrer de la Mercè cantonada Joan Prim i Elisenda de Montcada per baixar pel carrer de la Plaça, girar per Enric Granados fins a la Riera de Premià i baixar fins a la Gran Via de Lluís Companys per on transcorrerà el seguici dels Reis fins a arribar al carrer de Francesc Mas i Abril.

Mentre duri la campanya, a banda d'aquestes activitats i de les que organitzen diverses entitats de la vila, hi haurà animació nadalenca als carrers del centre comercial amb espectacles musicals i de màgia amb l'objectiu de dinamitzar les compres nadalenques. També hi haurà instal·lades atraccions a l'escola La Lió a les quals la ciutadania en tindrà accés presentant un tiquet de compra de qualsevol establiment de la població.

En totes les activitats s'haurà de seguir la normativa vigent per evitar possibles contagis de la COVID-19, incloent-hi la presentació obligatòria del passaport o certificat COVID en aquelles que, com el Cap d'Any a l'Amistat, impliquin ball en recintes tancats.

Ahir es va començar a repartir per les bústies el programa de la campanya, que també es podrà consultar al web municipal.

Campanya de Nadal 2021-2022

^