L'Ajuntament allarga la tanca de la platja de la Descàrrega per donar seguretat al passeig marítim
El consistori havia demanat permís al ministeri per col·locar la tanca i, en no haver rebut resposta, i davant la urgència de la situació, opta per tirar endavant els treballs, tot i el risc de ser multat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 DESEMBRE 2021

Davant la perillositat de l'indret, l'Ajuntament col·locarà en breu una barana de fusta al passeig marítim, a l'altura de la platja de Ponent, a continuació de la que ja va ubicar a l'altura de la platja de la Descàrrega.

La nova tanca tindrà una llargada de 124 metres per un metre d'alçària.

El motiu de la col·locació d'aquestes tanques és el de preservar la seguretat dels vianants i ciclistes que fan servir diàriament el passeig davant el grau de perillositat que presenta aquest tram en cas de produir-se una possible caiguda.

Cal esmentar que l'Ajuntament va ser multat amb 1.800 € per la Demarcación de Costas en Catalunya del Ministerio para la Transición Ecològica y el Reto Demográfico (MITECO) per haver construït sense permís el primer tram de la tanca, quan la competència de fer-ho era justament de la Demarcació. En l'actualitat, l'Ajuntament no ha rebut resposta malgrat haver tramitat la sol·licitud de permís fa mesos per col·locar el nou tram. No obstant això, i davant la urgència de la situació, tira endavant igualment els treballs, tot i el risc de ser multat de nou.

El pressupost de la tanca és de 21.284 €.

Platja de Ponent 01

Platja de Ponent 02

Platja de Ponent 03

^