El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) seguirà a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 MARç 2022

L'Ajuntament ha assegurat la continuïtat de la presència del Servei d'Ocupació de Catalunya a la vila. Així, el SOC continuarà atenent la ciutadania als locals que porta ocupant al carrer d'Elisenda de Montcada, núm. 61-65.

D'aquesta manera, després que l'Ajuntament guanyés la licitació feta pel SOC, ha quedat garantida la continuïtat del servei al mateix local de propietat municipal que ocupa en l'actualitat durant 1 any, prorrogable a 9 anys més.

D'altra banda, el preu del lloguer del local ha estat revisat a l'alça, la qual cosa implica que s'incrementa el finançament de l'Ajuntament. Cal recordar en aquest sentit que tots els diners que s'aconsegueixen per la gestió de lloguers municipals es reinverteixen en polítiques d'habitatge a la vila.

Des de l'Ajuntament es va considerar interessant la seva concurrència per poder garantir la permanència de l'oficina del SOC en el municipi en considerar-lo un servei d'utilitat pública i social que afecta directament la qualitat assistencial, tant de la ciutadania de Premià de Mar com dels municipis de la rodalia. Aquesta assistència es tradueix en els àmbits del treball i del desenvolupament local, contribuint a la cohesió social i al desenvolupament competitiu de l'economia.

^