Nou conveni entre l'Ajuntament i TBCLASS pel projecte "Cap nen/a sense conte"
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 ABRIL 2022

La setmana passada es va signar un conveni entre l'Ajuntament i l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS a partir del qual el consistori participa en l'edició del conte "En Tomàs i el pou d'aigua", el vuitè del projecte literari "Cap nen/a sense conte" que impulsa aquesta entitat. A canvi, TBCLASS lliurarà a l'Ajuntament abans de Sant Jordi 600 exemplars del mateix que seran distribuïts als cursos de 2n i 3r de primària de totes les escoles de la vila.

El conte, original d'Antoni Argent Ballús i Núria Ramon Díez, presenta el text en català i en anglès i il·lustracions per a pintar.

El projecte "Cap nen/a sense conte" va néixer el curs 2013-14 amb l'objectiu de fomentar la lectura i l'hàbit lector dels petits, així com la seva creativitat. També es busca, mitjançant la lectura, educar en la diferència, el treball en equip, el valor de l'esforç, la superació de les pors i tractar temes d'impacte dins del marc de l'Agenda 2030. L'Ajuntament hi participa des de l'any 2018.

A més del de Premià de Mar, hi participen en l'edició del conte 16 Ajuntaments catalans. El conte arribarà també a 35 hospitals de tot Catalunya.

Van signar el conveni, per part de l'Ajuntament, l'alcalde Rafa Navarro, i Antoni Argent, per part de l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS.

En Tomàs i el pou d'aigua

^