Arrenca el cicle "Tast de vins, tast d'història"
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 ABRIL 2022

Sota el nom de "Tast de vins, tast d'història", aquest pròxim dissabte, 30 d'abril, s'enceta una nova activitat organitzada des de l'Ajuntament que permetrà els participants endinsar-se en el coneixement dels elements de la història i el patrimoni locals mentre gaudeixen de tasts de vi de la DO d'Alella.

En aquests actes, un expert situarà els presents en el context històric de cada un dels escenaris escollits, mentre que un sommelier de la DO d'Alella s'encarregarà de servir els vins.

L'acte de dissabte, titulat "Festes, vi i comerç a l'època romana", tindrà lloc a les 19 h al Museu Romà i farà un recorregut pel conreu de la vinya i la producció, comercialització i consum del vi laietà en l'època romana. Durant l'activitat s'oferirà un tast de tres vins negres de la DO Alella i els participants tindran ocasió de visitar el jaciment romà de Can Ferrerons, on es troba el Museu.

El següent d'aquests tastos es titularà "La riquesa del vi" i tindrà lloc el 28 de maig al Museu de l'Estampació. En aquella ocasió s'explicarà la relació del comerç del vi amb el procés d'industrialització de la vila.

Finalment, el tercer capítol d'aquests "Tast de vins, tast d'història" es titularà "La vinya en el món agrícola" i es farà el dissabte 18 de juny a la masia de Can Manent on es recordarà el passat agrícola de la vila.

La intenció és que "Tast de vins, tast d'història" tingui continuïtat de forma mensual a partir de la pròxima tardor.
Per participar en aquests tasts, cal comprar els tiquets al web tastdevins.pdm.cat. El preu és de 10 € per persona.

Tast de vins Museu Romà

^