Ajuntament i PIMEC treballaran plegats donant suport al comerç local
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 MAIG 2022

Aquest matí s'ha signat un nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la patronal PIMEC Comerç Maresme i Barcelonès Nord.

L'objectiu del conveni, en la línia dels signats entre ambdues institucions els darrers anys, és la col·laboració per la millora i el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat de la vila.

A partir del conveni signat, PIMEC Comerç col·laborarà en les polítiques de suport al sector comercial de la vila treballant de la mà del personal tècnic municipal i assessorant l'Ajuntament en la seva relació amb les associacions de comerciants i amb els mateixos comerços.

Com a novetat en el conveni d'enguany, PIMEC organitzarà també una jornada, amb data encara a determinar, sota el títol de "Casos d'èxit de comerç" en la qual es tractaran aspectes com la importància de l'estratègia i la presentació dels comerciants, a banda d'exposar casos concrets.

A l'acte de signatura hi han participat l'alcalde Rafa Navarro, el primer tinent d'alcalde David Gutiérrez, i el president de PIMEC Comerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès, així com la presidenta de Comerç Premià, Núria Vázquez.

^